Photo: Christine Juul
Entries Closed
Sprint
NC3 2020 (NM Lagbåt/UM K1)
169
Dates 19.09 - 20.09.2020
Venue Tysvær
Organizer Tysvær kano- og kajakklubb
Livestream
Tysvær kano- og kajakklubb
Norges Padleforbund
Competition Cancelled
Sprint
NC1 2020
141
Dates 22.08 - 23.08.2020
Venue Gravdalsvannet
Organizer Laksevåg Kajakklubb

NC 1 Gravdalsvannet AVLYST!

 • Informasjon fra Laksevåg kajakklubb..
  Laksevåg 10.08.2020

  Hei alle padlevenner,

  Det er med vemod at et samlet styre i Laksevåg Kajakklubb i dag har valgt å avlyse NC1. Med en allerede amputert sesong var dette ikke en lett beslutning å ta.

  LKK har hatt en god prosess og begrunner avlysning med økende sannsynlighet for smittespredning ved arrangement som samler barn og ungdom fra hele landet. Dette er noe som vi som klubb ikke ønsker å bidra til.

  Vi har forståelse for at alle, etter lang konkurranse pause, ønsker å konkurrere og var klar for NC1, men samtidig hviler det et ansvar som vi må påta oss for å redusere en smitteoppblomstring som vi nå dessverre ser konturene av. Et slikt ansvar vil ikke være riktig å gi til hver enkelt utøver, da de seneste tilbakemeldinger går ut på at spredning skjer tilnærmet symptomfritt hos mange ungdommer.

  LKK er avhengig av foreldre og andre støttespillere for å gjennomføre NC. Flere av foreldre/støttespilleres arbeidsgivere stiller nå strengere krav for å reduserende/begrense smitterisiko/karantene etter økningen av smitte i Norge. Redusert bemanning er derfor også et risikoelement som har vært med i vår vurdering.

  Basert på disse hovedpunkter har vi i kveld valg å avlyse NC1. For at vi skal kunne gi tilbakemelding til klubber innen rimelig tid har vi valgt å ikke utsette avgjørelsen lenger.

  Vi håper selvfølgelig at det fremdeles kan gjennomføres andre konkurranser i år, og da er muligens smittesituasjonen noe mer avklart enn den er akkurat nå.

  Ved spørsmål ta gjerne kontakt

  Mvh
  LKK
  v/Henning
  +4794136069